Prilikom prvog susreta s metodom koja se naziva Rekonekcija (koja bi se trebala pisati Rekonekcija®, riječ je o zaštićenoj robnoj marki, engl. registered trade mark) palili su mi se alarmi jer nešto nije rezoniralo s mojim bićem. Odmah mi je zasmetao upravo simbol ® u kontekstu donošenja "božanske energije", za koji sam smatrao da mu tu nije mjesto. Tada nisam išao u dublje analize i cijelu priču sam gotovo zaboravio.

No, slučaj je htio da se ipak vratim na Rekonekciju, i to ne direktno već indirektno, zahvaljujući tome što se nalazim na email listi srednjoškolskog kolege koji je tragom zanimanja za nekonvencionalna liječenja zadnjih neko­liko godina isprobavao različite tehnike energet­skog rada. Prije nepunih godinu dana između ostaloga mi je napomenuo da je počeo raditi i Rekonek­ciju te da je to vrlo zanimljiva tehnika. Obzirom na moj stav da bi se trebali više baviti pronalaženjem metoda kako doći do uzroka, a sa simptomima bi se trebalo prije toga pozabaviti samo ako je nužno zbog iznimno lošeg stanja pogođene osobe, nisam pokazivao puno zanimanja za njegovu priču, a i Rekonek­ciju sam već "pospremio" (možda prebrzo) u ladicu "ne troši energiju na ovo".

 

1. dio – Anjina Metamorfoza

2. dio – Rekonekcija

 

Vezani članak (06.04.2012): Rekonekcija, vaša duša i djeca

 

Creative Commons licenca­ Ovo djelo, ako drugačije nije naznačeno, ustupljeno je pod licencom Creative Commons Imenovanje-Nekomercijalno 3.0 Hrvatska .